top of page
Výbor spolku

263 chobotniček pro nedonošená miminka

"Když jsem viděla při našem červnovém setkání kopu chobotnic, musela jsem si pečlivě prohlédnout, zda všechny ženy mají jen dvě ruce a nestaly se z nich chobotnice. Podařilo se nám za půl roku i s obdobím koronaviru, kdy chobotnice nahradily roušky, uháčkovat neuvěřitelných 263 chobotniček pro nedonošená miminka. Věřím, že doháčkujeme do 300 a každé porodnici věnujeme 100 ks.

Všem chobotničkovým holkám moc děkuji. Miluji Vás za Vaši srdečnost a pohodu, která vládne při každém setkání. Moc děkuji všem, kteří přispěli finanční částkou na materiál na chobotničky a podpořili tak dobrou věc.


V červnu jsme shromáždili krásných 263 chobotnic. Aby u mě doma dlouho nezahálely, rychle jsem jednala a podařilo se mi dohodnout termín předání na 29.7.2020 ve FN Lochotín. Protože jsem z minulých návštěv na neonatologii věděla, jaký je to krásný pocit vidět nadšení sester a miminek, vzala jsem s sebou Kamilku a Janu, které s námi háčkují. Byly jsme opět přivítány s velkým nadšením, neboť jsme s sebou měli 100 + 1 chobotnici. 100 pro miminka a 1 velkou Růžovku pro sestřičky. Kdo máte chuť, ozvěte se a přijďte háčkovat nebo nás podpořte finanční částkou na nákupu materiálu pro chobotnice. Všem moc děkuji.

Zapsala Blanka Antošová



54 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page