top of page
Vyhledat
  • Výbor spolku

Touškov zpíval koledy

Spolek Náš Touškov se letos nově připojil k celorepublikové akci ČESKO ZPÍVÁ KOLEDY a pro občany Města Touškova celou předvánoční akci zorganizoval. Ve stejné chvíli, odbitím touškovských zvonů na kostele, se rozezněly tradiční vánoční koledy tak, jako v mnoha jiných městech naší země.


Téměr 200 občanů Města Touškova a okolních obcí se přislo podívat a společně zazpívat. Místní akční spolek program rozšířil a po zpívání tradičních koled vystoupil touškovský rodák a kytarový virtuos JOSEF KANTA, který zahrál dvě skladby (William Christopher Handy - Blues, Anonym - Romance).



"Je krásné podpořit naše občany tím, že jim dáme příležitost ukázat, co umí. O tom je to setkávání lidí a akce, ke kterým se připojujeme a které organizujeme. Úvodní koledy zpívala též místní slečna, sboristka Charlotte Egenvaldová." uvádí Kateřina Duchková za spolek Náš Touškov  


Na závěr živého minikoncertu v Městě Touškově vystoupila sólová zpěvačka Pavla Fuksová, která mimo moderních vánočních písní zazpívala Vánoce na míru od Ewy Farné. Obrovský aplaus, husí kůže z překrásného sólového zpěvu, ale i z prostředí pod kostelem Narození Svatého Jana Křtitele umocnilo tento krásný moment. Bylo to zastavení v předvánočním shonu a ještě dlouho poté, co dozněla poslední píseň si lidí povídali se svařákem v ruce ve stylových hrnečkách s obrysem Města Touškova.





47 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page